Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторна самоходна косачка STIHL RMA 443 VC без батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: RMA 443 VC
Код: 63380111430

Кратко описание


STIHL RMA 443 VC е акумулаторна косачка, която се отличава с многостранно приложение и е подходяща за градински площи със средна големина. С варио-колесното си задвижване тя се справя успешно и с неравните участъци, осиг... Прочети още...

1,208.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

STIHL RMA 443 VC е акумулаторна косачка, която се отличава с многостранно приложение и е подходяща за градински площи със средна големина. С варио-колесното си задвижване тя се справя успешно и с неравните участъци, осигурявайки добра тегова. Захранването й е осигурено от мощни литиево-йонни акумулаторни батерии от системата AP на STIHL. Двигателят е оптимизиран за лесна работа, като разполага с Eco режим, който помага за по-ефективно използване на енергията.

Оптимизираният нож, който е насочен към посоката на завихряне, допринася за повишаване на ефективността на косене. Ширината на косене от 41 см и 6-степенната настройка на височината на косене правят косачката подходяща за различни видове тревни площи. За удобство при работа, RMA 443 VC е оборудвана с комфортна моно-ръкохватка, която е лесна за хващане и регулиране.

Дизайнът на коша за трева е изпълнен с оглед на улесняване на работата. Ако желаете да торите градинската си площ директно с окосената трева, можете да дооборудвате този модел с функция за мулчиране. Това прави косачката още по-практична и функционална за грижата за вашата градина.


Технически характеристики:


Ширина на косене 41 см
Височина на косене 25 - 75 мм
Настройка височината на косене на 6 степени (централна)
Кош за трева, вместимост 55 л
Скорост 2,0 - 4,5 км/ч
Батерия, тип литиево-йонна
Номинална мощност 1050 W
Номинални обороти работен инструмент 3150 об/мин
Тегло 23 кг
Ниво на шума, гарантирано LWA 90 dB(A)
Ниво на шума, измерено LpA 75 dB(A)
Коефициент на неопределеност, ниво на звуково налягане KpA 2 dB(A)
Ниво на вибрации на ръкохватката ahw 1,8 м/сек²
Коефициент на неопределеност K 0,9 м/сек²
Акумулаторна система AP

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна косачка, косачка акумулаторна, косачка с акумулатор, самоходна косачка, косачка със самоход, мулчиране