Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Сгъваем трион за кастрене на клони STIHL PR 16

Производител: STIHL
Модел: PR 16
Код: 00008818700

Кратко описание


Ергономичният трион за клони STIHL PR 16 е идеална за ефективна работа при рязане на дървета, особено в случаи, когато лозарската ножица или ножицата за клони не могат да бъдат използвани. С нейното леко тегло от 160 г и... Прочети още...

49.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ергономичният трион за клони STIHL PR 16 е идеална за ефективна работа при рязане на дървета, особено в случаи, когато лозарската ножица или ножицата за клони не могат да бъдат използвани. С нейното леко тегло от 160 г и дължина на острието от 16 см можете лесно да режете клони с диаметър до 65 мм с минимални усилия.

Тройното японско заточване на острието на триона STIHL PR 16 позволява бързи и прецизни рязания, като конусовидната форма на острието намалява риска от залепване. Острието е изработено от импулсно закалена, хромирана стомана, което гарантира дълъг експлоатационен живот.

Триона е оборудван с ергономична двукомпонентна дръжка, която осигурява удобен захват по време на работа. Острието е сгъваемо, което позволява по-лесно съхранение и транспортиране, а антикорозионното покритие гарантира защита срещу корозия.

С практичните принадлежности за овощарски триони за клони, като например защитните ръкавици DYNAMIC DURO, можете да се предпазите допълнително по време на работа с остри инструменти, осигурявайки си комфорт и безопасност.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: трион за клони, градински трион, ръчен трион, трион за кастрене, овощарски трион, сгъваем трион