SUMEC

 

SUMEC Group Corporation (SUMEC) e създадена през 1978 г. и е ключов член на China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH) - световен топ 500 на предприятията. Израснал в процеса на реформи и развитие на Китай и глобалната икономическа интеграция и повече от 30 години развитие, SUMEC се превърна в международна диверсифицирана модерна група за производство на продукти и услуги с акцент върху различни области на търговията, услугите, инженеринга и инвестициите.
Основната дейност на компанията е внос и износ, вътрешна търговия, брандиране, интегрирани решения и финансови услуги; инженеринг - включващ инженеринг на околната среда, енергетично инженерство и морско инженерство; инвестиции и развитие включва стратегически инвестиции, инвестиции в промишлеността, инвестиционен проект и финансови инвестиции.

Компанията има бази за производство на горска и градинска техника в Nanjing, Nantong и Yancheng с обща площ от близо 500 декара и има 1200 служители и капацитет повече от 300 000 бройки. Там са разположени производствени цехове, работилници, машинни за леене под налягане и сервизи за основни продукти, като електрически инструменти, градински инструменти, почистващи машини и роботизирани косачки.

SUMEC има бази за производство на генератори за ток в област Jiangning и област Luhe в Nanjing, както и област Jingjiang в Taizhou, заемащи обща площ от повече от 500 дка и с над 1500 служители, с производствен капацитет на бензинови и дизелови генератори над 350 000 бройки на годишна база.

Чрез устойчиви технологични иновации, компанията е концентрирана върху четири продуктови линии:


• Почистващи продукти: електрически пералня, бензинови пералня и прахосмукачки.
• Градински инструменти: бензинови, електрически, акумулаторни и автоматично контролирани градински продукти.
• Селскостопански машини: за селски стопанства и части за тях.
• Електроинструменти: зарядни електрически инструменти и настолни инструменти.


SUMEC има установени интензивни отношения и стратегическо сътрудничество с много супермаркети, универсални магазини, вериги и дистрибутори на електроинструменти и градинска техника в света.

Покажи:
Ред:
Двигател за мотофреза, косачка Sumec SPEV 160 вертикален вал
Мощен бензинов, четиритактов двигател с въздушно охлаждане. Вертикален вал. Подходящ за подмяна на с..
310.00 лв
Двигател за мотофреза, мотокултиватор  SUMEC SPE 280
Четиритактов бензинов двигател с висящи клапани и въздушно охлаждане. Този модел двигатели вече н..
680.00 лв