TARAL

 

Компанията Taral Agricultural Machinery and Equipment е създадена през1968 г. с цел са произвежда оборудване за контрол на вредителите. С подобряване на машинния парк, техническите съоръжения и с помощта на експертен персонал, Taral е постигнала значителен напредък в производството на селскостопанска техника и оборудване, благодарение на което тя е една отговорна и предпочитана фирма, която успешно се конкурира с най-големите компании в областта от целия свят.

Политика на качеството:

В Taral мотото "Качество не се проверява, а се произвежда" е залегнало като лична отговорност на всеки отделен служител, във всеки случай трябва да се гарантира надеждността и качеството на Taral, за опазване и поддържане престижа на компанията. Също така основна задача е да се задоволят клиентите с желаните от тях продукти и услуги чрез точно определяне на техните нужди и очаквания, както и да им се предостави качествена услуга след покупката.

Компанията предлага ефективни продажби и следпродажбено обслужване с над 249 оторизирани търговци и 596 оторизирани сервизи в цяла Турция

Taral получава сертификат за ISO 9001- система за качество за селскостопански машини за първи път в Турция.

Покажи:
Ред:
Пръскачка моторна GARDEN JOY
Гръбната пръскачка е преносима многофункционална и високо производителна машина за растителна защита..
238.00 лв