Tecomec

 

Tecomec® е компания базирана в Reggio Emilia,  Италия - люлката на селското стопанство и промишлеността. Това е област, известна в цял свят с високо качественото си производство и развита технология.
Tecomec® е компания на Emak Group, която, от своя страна, принадлежи към Yama  Group® с над 30 фирмени филиали и представлява най-голямата италианска група занимаваща се с проектиране, производство и продажба на машини за селското стопанство, градинарството и горското стопанство.

Tecomec има три различни марки и продуктови линии:

 

1) Аксесоари и части за моторни триони и храсторези - Tecomec®.
Tecomec има консолидирана водеща роля в производството на резачки за дърва и аксесоари, фокусирана конкретно в продукти за професионална употреба. Линията аксесоари за моторни коси, представлява за Tecomec перспектива за висок растеж, благодарение на квалифицирано и обещаващо сътрудничество с най-големите производители в света.
2) Аксесоари и части за пръскачки за овощарството - Geoline®.
Geoline е търговското име на продуктова линия, предназначена за сектора на селското стопанство и включва основно компоненти и принадлежности за пръскане и разпръскващи машини.
3) Аксесоари и части за промишлени почистващи машини, като водоструйки,  перални и др. - Mecline®.
Под марката Mecline, компанията проектира, произвежда и продава широка гама от продукти за професионални и хоби машини за почистване.
Компанията доставя аксесоари на най-големите производители на водоструйки в света, като се осигурява и компетентно следпродажбено обслужване на потребителите чрез допълнителна мрежа за дистрибуция, присъстваща навсякъде, където пазарът го изисква.

 

Покажи:
Ред:
Уред за заточване Deluxe
Прецизен уред за лесно заточване на веригата без да се сваля от шината. Осигурява равномерно и прави..
39.00 лв
Грес за редуктори високооборотна Tecomec 125 гр
Висококачествена високооборотна грес с добавка молибденов бисулфид, подходяща за гресиране на верижн..
7.00 лв
Кордова глава 109 мм за STIHL
Кордова глава /шпула/ за косене 109 мм за моторни коси STIHL модели SF55, FS56, FS56 C-E, FS70 C-E, ..
24.00 лв
Кордова глава 130 мм за STIHL
Кордова глава /шпула/ за косене с диметър 130 мм, подходяша за моторни коси на STIHL модели SF5..
28.00 лв