Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Трактор за косене STIHL RT 6127 ZL

Производител: STIHL
Модел: RT 6127 ZL
Код: 61702000030

Кратко описание


Тракторът за косене STIHL RT 6127 ZL е оборудван с най-мощния двигател от два цилиндъра сред тракторите за косене на STIHL, предоставяйки ви силна подкрепа както при професионалната поддръжка на тревни площи, така и като... Прочети още...

11,499.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Тракторът за косене STIHL RT 6127 ZL е оборудван с най-мощния двигател от два цилиндъра сред тракторите за косене на STIHL, предоставяйки ви силна подкрепа както при професионалната поддръжка на тревни площи, така и като хоби градинар, особено когато трябва да косите големи площи с размери до 10 000 квадратни метра. С голямата си ширина на косене от 125 см, синхронния косач и системата за захващане и насочване на тревата, този трактор ви помага ефективно да поддържате тревните площи. Централното регулиране на височината на косене ви позволява да настройвате височината на тревата между 30 мм и 100 мм. С електромагнитния съединител на ножа за косене, можете удобно да включвате или изключвате ножовете според нуждите, чрез превключвателя на кормилната колона. Посоката на движение (напред или назад) и скоростта могат да се регулират безстепенно чрез педала за газта.

Тракторът за косене STIHL RT 6127 ZL е снабден с функция Tempomat, която ви позволява да зададете постоянна скорост, улеснявайки ви особено, когато косите трева за продължително време. За продължителна работа по тревните площи допринася и голямият кош за събиране на трева с обем от 350 литра, който можете лесно да изпразните с помощта на извитата дръжка до седалката на водача.

Цялата важна информация - от напрежението на акумулатора, през нивото на резервоара, до проверката на налягането на маслото - винаги ви се показва с един поглед на лесния за четене LCD дисплей на трактора за косене STIHL RT 6127 ZL. Приспособимата пружинна седалка и ниското прекачване увеличават комфорта по време на работа. Благодарение на гумите за трева, винаги разполагате с добро сцепление и предпазвате тревата. Функцията за мулчиране, която може да бъде допълнително оборудвана чрез комплекта за мулчиране на STIHL, ви позволява да мулчирате тревните площи и да използвате окосената трева за наторяване.

Технически характеристики: Ширина на косене: 125 см Височина на косене: 30 - 110 мм Кош за трева, вместимост: 350 л Предавателна кутия: хидростатична Вместимост на резервоара: 9 л Двигател, модел: EVC 8000.0 Работен обем: 764 см³ Номинална мощност: 15,6 kW / 21,2 к.с. Номинални обороти: 2950 об/мин Тегло: 278 кг Дължина на уреда с кош: 260 см Ширина на уреда с косилен апарат: 132 см Височина на уреда до седалката: 118 см Радиус на завиване: 1 м Гарантирано ниво на звукова мощност LWA: 105 dB(A) Измерено ниво на звуково налягане LpA: 90 dB(A) Несигурност в измереното ниво на шума KpA: 2 dB(A) Ниво на вибрации, на седалката: 0,5 м/сек² Несигурност в нивото на вибрации, на седалката: 0,25 м/сек² Ниво на вибрации, на кормилото: 4,4 м/сек² Несигурност в нивото на вибрации, на кормилото: 2,2 м/сек² CO2 806 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косящ трактор, трактор косачка, трактор за косене, тракторна косачка