Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Трактор за косене STIHL RT 5097 Z

Производител: STIHL
Модел: RT 5097 Z
Код: 61602000024

Кратко описание


Ако вашият двор има нужда от по-мощен двигател, тогава тракторът за косене RT 5097 Z с два цилиндъра е правилният избор за вас. С него можете да поддържате големи тревни площи бързо и ефективно, както при лична употреба,... Прочети още...

8,199.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако вашият двор има нужда от по-мощен двигател, тогава тракторът за косене RT 5097 Z с два цилиндъра е правилният избор за вас. С него можете да поддържате големи тревни площи бързо и ефективно, както при лична употреба, така и за професионална поддръжка на градини и зелени площи.

Чрез централното регулиране на височината на косене, можете да настроите желаната височина на тревата на няколко степени между 30 мм и 100 мм. С помощта на електромагнитния съединител на ножа за косене, можете удобно да включвате или изключвате ножовете според вашите нужди, използвайки превключвателя на кормилната колона. Системата за захващане и насочване на тревата при трактора за косене RT 5097 Z на STIHL подава тревата към ножовете с голяма точност. Кошът за събиране на трева с обем от 250 литра ви позволява да косите продължително без прекъсване. Благодарение на извитата ръкохватка до седалката, можете лесно да изпразните коша за трева с минимални усилия. Алтернативно, опционалният комплект за мулчиране на STIHL позволява директно мулчиране на тревната площ, като така окосената трева служи като тор за тревната площ.

Пружинната и подвижна седалка на трактора за косене RT 5097 Z може да бъде индивидуално регулирана спрямо вашата височина без използване на инструменти. Посоката на движение (напред или назад) се избира с превключвателя на кормилната колона, а скоростта се регулира безстепенно чрез педала за газта. Гумите за тревни площи осигуряват достатъчно сцепление и са с общо намалени следи в тревната площ, благодарение на заоблените си бордове. Можете да използвате теглича за ремарке, за да превърнете трактора си в транспортер.

Технически характеристики: Ширина на косене: 95 см Височина на косене: 30 - 100 мм Кош за трева, вместимост: 250 л Предавателна кутия: хидростатична Вместимост на резервоара: 9 л Двигател, модел: EVC 7000.0 Работен обем: 635 см³ Номинална мощност: 12,2 kW / 16,6 к.с. Номинални обороти: 2700 об/мин Тегло: 248 кг Дължина на уреда с кош: 242 см Ширина на уреда с косилен апарат: 101 см Височина на уреда до седалката: 116 см Радиус на завиване: 1 м Гарантирано ниво на звукова мощност LWA: 100 dB(A) Измерено ниво на звуково налягане LpA: 86 dB(A) Несигурност в измереното ниво на шума KpA: 2 dB(A) Ниво на вибрации, на седалката: 0,98 м/сек² Несигурност в нивото на вибрации, на седалката: 0,49 м/сек² Ниво на вибрации, на кормилото: 2,2 м/сек² Несигурност в нивото на вибрации, на кормилото: 1,1 м/сек² CO2 850 g/kWh

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: косящ трактор, трактор косачка, трактор за косене, тракторна косачка