Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Акумулаторен уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 с батерия и зарядно

Производител: STIHL
Модел: SHA 56
Код: SA022000006

Кратко описание


Ако имате нужда от допълнителна акумулаторна батерия от системата STIHL AK и зарядно устройство за STIHL SHA 56, можете да поръчате този комплект директно. Комплектът за SHA 56 включва литиево-йонна акумулаторна батерия ... Прочети още...

759.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако имате нужда от допълнителна акумулаторна батерия от системата STIHL AK и зарядно устройство за STIHL SHA 56, можете да поръчате този комплект директно. Комплектът за SHA 56 включва литиево-йонна акумулаторна батерия STIHL AK 20 и стандартно зарядно устройство STIHL AL 101. С този комплект на разположение, вие ще имате всичко необходимо за работа при лични или професионални дейности, включително почистване на малки площи около дома от листа, изхвърляне на отпадъци или тяхното рециклиране.

Благодарение на ниското ниво на шум по време на работа, което осигурява електрическият двигател и литиево-йонната акумулаторна батерия, с този акумулаторен уред за засмукване и раздробяване можете да изпълнявате задачи дори в райони с наложени ограничения на шума. В зависимост от изискванията можете да превключите STIHL SHA 56 с малко движения на ръката от режим на засмукване в режим на обдухване, без помощта на инструмент. Благодарение на променливия регулатор на скоростта можете да регулирате безстепенно силата на засмукване и на издухване и да я адаптирате към съответното изискване. Въртящата се ръкохватка на акумулаторния уред за засмукване на листа SHA 56 подпомага в двата режима на работа ергономичната позиция на оператора по време на работа.

При раздробяване металният нож за раздробяване осигурява ефективно надробяване на отрязания материал, по-специално шума и клони. Нарязаният материал се транспортира директно в 40-литровата торба на STIHL SHA 56. Торбата за събиране на отрязания материал е закачена директно на уреда за засмукване и раздробяване, така че не се налага да я носите на рамо. С няколко движения на ръката можете да я закачите, а в резултат на асиметричната ѝ форма имате голяма свобода на движение на краката. Дългият цип дава възможност за лесно изпразване на надробения материал.

Изключително големият диаметър на отвора на турбинната перка я прави лесно достъпна за удобно почистване. С коничната тръба за обдухване можете да работите и над твърди повърхности. STIHL SHA 56 се доставя в комплект с акумулаторна батерия AK 20 и стандартно зарядно устройство AL 101, както и с тръба за обдухване с дължина, регулируема на две степени, така че да можете да я адаптирате към вашата височина. Благодарение на своите странични прорези при засмукване и надробяване тръбата се задържа по-малко към земята или в материала за засмукване. Големият отвор на корпуса дава възможност за лесно почистване на STIHL SHA 56. Чрез предлаганите като опция допълнителни принадлежности, като например извита плоска дюза на STIHL, можете да използвате по-ефективно STIHL SHA 56 при дейности по обдухване на по-големи площи.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с вашия акумулаторен уред за засмукване и раздробяване STIHL SHA 56 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Технически характеристики:

Номинално напрежение 36 V
Тегло 4,2 кг
Сила на обдухване 8 N 1)
Макс. скорост на въздушната струя 61 м/сек
Дебит на въздушната струя с кръгла дюза 558 м³/ч
Дебит на въздушната струя с плоска дюза 490 м³/ч
Ниво на звуково налягане 81 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност 94 dB(A) 2)
Продължителност на работа с AK 10 до 12 мин 3)
Продължителност на работа с AK 20 до 25 мин 3)
Продължителност на работа с AK 30 до 30 мин 3)
Препоръчана акумулаторна батерия AK 20
Съотношение на надробяване 1:10
Акумулаторна система AK
Вместимост на торбата 40 л
Ниво на вибрации, ляво 0,8 м/сек²
Ниво на вибрации, дясно 0,8 м/сек²
1)Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)Посочените данни са приблизителни и могат да зависят от употребата на уреда.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: акумулаторна духалка, духалка акумулаторна, акумулаторен уред за обдухване, акумулаторна метла