Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Бензинов уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86

Производител: STIHL
Модел: SH 86
Код: 42410110932

Кратко описание


Бензиновият уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86 предлага висока ефективност при разнообразни дейности като засмукване и обдухване, като е идеален за употреба на големи площи през продължителни периоди. Както ча... Прочети още...

779.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновият уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86 предлага висока ефективност при разнообразни дейности като засмукване и обдухване, като е идеален за употреба на големи площи през продължителни периоди. Както частните потребители, така и професионалистите могат да се възползват от мощната подкрепа, предоставена от този уред, независимо дали се използва за засмукване или обдухване. Уредът е задвижван от двигател STIHL 2-MIX и осигурява комфорт при работа и обслужване. При стартиране на двигателя STIHL SH 86 се забелязва високо ниво на комфорт, благодарение на функцията STIHL ElastoStart, която предотвратява рязките пикове на натоварване. Ръчната горивоподкачваща помпа на уреда допълнително улеснява употребата. Регулирането на оборотите безстепенно осигурява необходимата мощност за конкретната задача. Лостът за газта, който разполага със стоп бутон, може също така да се фиксира безстепенно. Допълнително, управлението с една ръка с гумирана ръкохватка осигурява удобство при работа.

В труднодостъпни зони или ъгли, където е трудно да се издуха листата, уредът STIHL SH 86 предлага ефективно засмукване и раздробяване на шумата. Ножът за раздробяване от висококачествена стомана осигурява издробяване на материала на малки парчета, които директно се събират в голямата 45-литрова торба на уреда. За работа в силно запрашени райони е възможно допълнително оборудване с филтрираща прахта торба с обем 45 литра, съвместима с моделите SH 56 и SH 86.

Уредът е снабден стандартно с плоска и кръгла дюза, а допълнително се предлага и извита плоска дюза. Тези опции за оборудване правят уреда подходящ за дълготрайна употреба, позволявайки на потребителите да отстраняват по-големи количества листа с функцията за обдухване. За почистване на улуци и други замърсявания, може да се използва комплектът за почистване на улуци на STIHL, който включва около 3 метра дълга тръба за обдухване. Антивибрационната система STIHL предпазва мускулите и ставите по време на употреба като уред за обдухване или раздробяване.

Технически характеристики:

Съотношение на надробяване 1:14
Работен обем 27,2 cм³
Gewicht 5,8 kg
Ниво на вибрации ляво/дясно 2,5/1,4 м/сек² 1)
Сила на обдухване 15 N
Maкс. скорост на въздушната струя 76 м/сек 2)
Maкс. скорост на въздушната струя 89 м/сек 3)
Дебит на въздушната струя 755 м³/ч 2)
Окомплектовка кръгла дюза
Дебит на въздушната струя 620 м³/ч 3)
Ниво на звуково налягане 92 dB(A) 4)
Ниво на звукова мощност 104 dB(A)
CO2 848 g/kWh
1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
2)С кръгла дюза
3)С плоска дюза
4)K-фактор съгласно Директива 2006/42/EО = 2,5 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: бензинова духалка, духалка бензинова, вензинов уред за обдухване, бензинова метла