Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Уред за обдухване STIHL BR 430

Производител: STIHL
Модел: BR 430
Код: 42440111620

Кратко описание


Мощният бензинов уред за обдухване STIHL BR 430 е идеален за домоуправители и озеленители, които извършват почистване на големи площи от шума, трева и жив плет, както и за комунални дейности. Той разполага с голяма мощно... Прочети още...

1,099.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мощният бензинов уред за обдухване STIHL BR 430 е идеален за домоуправители и озеленители, които извършват почистване на големи площи от шума, трева и жив плет, както и за комунални дейности. Той разполага с голяма мощност, която произлиза от двигателя STIHL 2-MIX. За улеснение при стартиране и за равномерен стартов процес е вграден STIHL ElastoStart, който предотвратява резките движения.

Обслужването на уреда STIHL BR 430 се улеснява от мултифункционалната ръкохватка, в която са интегрирани всички управляващи елементи. Фиксиращият се лост за газта със стоп бутон позволява регулиране на мощността за равномерно обдухване, а за изключване на функцията е достатъчно кратко натискане на стоп бутона.

По време на работа с уреда антивибрационната система на STIHL предпазва мускулите и ставите от умора. Удобната система за носене позволява уредът да се носи комфортно на гърба, като меките презраменни колани и дишащата подложка за гърба осигуряват по-енергоспестяваща работа, особено при продължителна употреба. Серийната извита кръгла дюза може да се смени с опционалната извита плоска дюза за широкообхватен въздушен поток близо до земята.

Допълнително, уредът STIHL BR 430 може да се оборудва с опционалния колан STIHL ADVANCE или с колан за кръста STIHL за BR и SR, за по-голямо удобство при работа. Силите на откат могат да бъдат разпределени равномерно на двете ръце с помощта на опционалната ръкохватка на STIHL.

Технически характеристики:

Работен обем 63,3 см³
Ниво на звуково налягане 101 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност 108 dB(A) 1)
Ниво на вибрации дясно 2,5 м/сек² 2)
Тегло 10,2 кг
Сила на обдухване 26 N 3)
Maкс. скорост на въздушната струя 98 м/сек
Въздушна струя, дебит 850 м³/ч
Въздушна струя, дебит 850 м³/ч
CO2 977 g/kWh

1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
3)Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна духалка, бензинова духалка, моторен уред за обдухване, моторна метла, бензинова метла