Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86

Производител: STIHL
Модел: SH 86
Код: 42410110932

Кратко описание


Бензиновият уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86 е идеален за широк спектър от дейности по раздробяване и обдухване, особено за продължителна употреба на големи площи. Потребителите получават същата мощна подкре... Прочети още...

779.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Бензиновият уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86 е идеален за широк спектър от дейности по раздробяване и обдухване, особено за продължителна употреба на големи площи. Потребителите получават същата мощна подкрепа както в режим на засмукване, така и при обдухване. Уредът е задвижван от надежден двигател STIHL 2-MIX и осигурява голям комфорт при работа и обслужване.

STIHL ElastoStart е вграден, за да предотврати резките пикове при стартиране на двигателя. Ръчната горивоподкачваща помпа спомага за по-лесно стартиране и спестява сили. Регулирането на оборотите е безстепенно, осигурявайки точно толкова мощност, колкото е необходимо за всяка задача. Лостът за газта със стоп бутон се фиксира безстепенно, а управлението с една ръка с гумирана ръкохватка е ергономично.

Уредът е ефективен за засмукване и раздробяване дори в труднодостъпни места като ъглите и лехите. Ножът за раздробяване от висококачествена стомана гарантира, че материалът се раздробява на малки парчета, които директно попадат в голямата 45-литрова торба. За работа в силно запрашени райони е налична филтриращата прахта торба с обем 45 л.

Уредът се предлага със серийно оборудване на плоска дюза и кръгла дюза, като се предлага и извита плоска дюза като допълнително оборудване. Тези характеристики позволяват на уреда да се справя с големи количества листа при продължителна употреба. За отстраняване на замърсявания и листа от улуци е наличен комплектът за почистване на улуци на STIHL с около 3 м дълга тръба за обдухване. Антивибрационната система на STIHL предпазва мускулите и ставите по време на работа с уреда.

Технически характеристики:

Съотношение на надробяване 1:14
Работен обем 27,2 cм³
Gewicht 5,8 kg
Ниво на вибрации ляво/дясно 2,5/2,5 м/сек² 1)
Сила на обдухване 15 N
Maкс. скорост на въздушната струя 76 м/сек 2)
Maкс. скорост на въздушната струя 89 м/сек 3)
Дебит на въздушната струя 755 м³/ч 2)
Окомплектовка кръгла дюза
Дебит на въздушната струя 620 м³/ч 3)
Ниво на звуково налягане 90 dB(A) 4)
Ниво на звукова мощност 104 dB(A)
CO2 848 g/kWh
1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
2)С кръгла дюза
3)С плоска дюза
4)K-фактор съгласно Директива 2006/42/EО = 2,5 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: моторна духалка, бензинова духалка, моторен уред за обдухване, моторна метла, бензинова метла