Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Прахосмукачка за мокро и сухо STIHL SE 133 ME

Производител: STIHL
Модел: SE 133 ME
Код: 47860124430

Кратко описание


STIHL SE 133 ME е мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване, идеална за професионално почистване при високи нива на запрашеност. Уредът е сертифициран за прахов клас М и разполага с плосък нагънат филтър с нано покр... Прочети още...

1,519.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

STIHL SE 133 ME е мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване, идеална за професионално почистване при високи нива на запрашеност. Уредът е сертифициран за прахов клас М и разполага с плосък нагънат филтър с нано покритие и постоянно висока скорост на въздуха. Ако скоростта на въздуха спадне под 20 м/сек. по време на засмукване, това се сигнализира със светлинен и звуков сигнал, като филтърът на SE 133 ME е допълнително оптимизиран от многостепенната филтърна система, включваща филтриращ елемент от текстил и филтърна торба от текстил.

Автоматичното засмукване с автоматично включване позволява свързването на електрически инструменти като бормашина директно към адаптера на прахосмукачката, като тя се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. Това позволява изсмукването на праха, образуван по време на работа, директно и без да попада във въздуха на помещението.

С безстепенното регулиране на оборотите и автоматичното следене на обемния поток винаги имате контрол върху оптималното използване на прахосмукачката, а автоматичното почистване на филтъра поддържа постоянно високата всмукателна мощност на SE 133 ME.

Удължителната тръба от неръждаема стомана с бързо свързване подпомага бързото закрепване или премахване на всмукателния маркуч, а държачът на кутии за инструменти от Sortimo позволява удобно и безопасно съхранение на инструментите.

Допълнителните аксесоари, като комплекта за почистване на големи отпадъци на STIHL, разширяват обхвата на функциите на прахосмукачката за мокро и сухо почистване STIHL SE 133 ME.

Технически характеристики:

Мощност P(макс.) 1400 W
Макс. подналягане 250 mbar
Вместимост на контейнера 42 л
Тегло, окомплектована 16 кг
Ниво на звуково налягане 68 dB(A) 1)
Мрежово напрежение 220 - 240/1~/50 – 60 V/Hz
Дължина на всмукателния маркуч 5 м
Диаметър на маркуча 32 мм
1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: прахосмукачка