Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Прахосмукачка за мокро и сухо STIHL SE 122 E

Производител: STIHL
Модел: SE 122 E
Код: 47740124405

Кратко описание


Електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 122 E е идеален избор за професионална употреба в сервизи и индустриални предприятия. С тази промишлена прахосмукачка можете да смучете прах, мръсотия, тре... Прочети още...

999.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 122 E е идеален избор за професионална употреба в сервизи и индустриални предприятия. С тази промишлена прахосмукачка можете да смучете прах, мръсотия, трески, стружки и течности. Бързото закрепване или премахване на дългия 3 метра смукателен маркуч се подпомага от удължителната тръба от неръждаема стомана с бързо свързване. STIHL SE 122 E включва стандартния комбиниран накрайник за под STIHL, универсален накрайник за засмукване STIHL и накрайник за цепнатини STIHL.

С вграденото автоматично засмукване при автоматично включване, можете да свържете външни електрически инструменти към адаптера. Прахосмукачката ще се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. Например, прахът от пробиване се отстранява директно. Плавното стартиране, контролът на оборотите с безстепенно регулиране на мощността на засмукване и регулаторът за самоизключване Ви помагат за удобна работа. Застопоряващите се колелца гарантират мобилност и безопасност. STIHL SE 122 E разполага със стандартна многостепенна филтърна система, включваща хартиен филтриращ елемент и текстилна филтърна торбичка, което осигурява лесна поддръжка и запазване на постоянно висока смукателна мощност. За почистване на филтъра, просто затворете смукателния отвор в края на смукателния маркуч и натиснете бутона. В практичната кутия за принадлежности на промишлената прахосмукачка SE 122 E можете да съхранявате накрайниците и смукателния маркуч, за да спестите място.

С допълнителните принадлежности, като комплекта за почистване на големи отпадъци на STIHL, може да адаптирате STIHL SE 122 E към специални изисквания.

Технически характеристики:

Вместимост на контейнера 30 л
Мощност P(макс.) 1500 W
Тегло, окомплектована 12,3 кг
Ниво на звуково налягане 65,1 dB(A) 1)
Дължина на всмукателния маркуч 3 м
Макс. подналягане 250 mbar
Засмуквано количество въздух 3700 л/мин
1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: прахосмукачка