Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Прахосмукачка за мокро и сухо STIHL SE 62 E

Производител: STIHL
Модел: SE 62 E
Код: 47840124403

Кратко описание


Ако ви е необходим компактен и универсален инструмент за професионално почистване в сервизи, услуги по почистване и промишленост, електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 E е идеалният избор. Т... Прочети още...

449.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Ако ви е необходим компактен и универсален инструмент за професионално почистване в сервизи, услуги по почистване и промишленост, електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 E е идеалният избор. Тази прахосмукачка е проектирана да събира прах, замърсявания и течности както на закрито, така и на открито. Стандартните насадки за под, универсална засмукваща дюза или насадка за фуги на STIHL SE 62 E гарантират, че сте оборудвани за различни приложения.

Промишлената прахосмукачка STIHL SE 62 E е снабдена с вградено автоматично изсмукване при свързване на електрически инструменти, което я прави изключително подходяща за сервизи. Когато свържете допълнителен електрически инструмент към вградения адаптер, SE 62 E стартира автоматично, осигурявайки оптимална мощност на засмукване за съответната работна задача. Телескопичната смукателна тръба осигурява ергономичност на работата, а комбинираният насадка за под позволява оптимално засмукване както на гладки повърхности, така и на килими. Функцията за издухване ви позволява да премахвате труднодостъпен прах от ъгли и пукнатини.

За лесна поддръжка и запазване на високата мощност на засмукване, SE 62 E разполага с комбинирана филтърна система и прост механизъм за почистване на филтъра. Допълнителните аксесоари на SE 62 E, като например многокомпонентният комплект за МПС на STIHL, разширяват обхвата от функции за различни приложения, като почистване на различни повърхности в превозни средства.

Технически характеристики:

Вместимост на контейнера 20 л
Макс. подналягане 210 mbar
Мощност P(макс.) 1400 W
Тегло, окомплектована 8 кг
Ниво на звуково налягане 70,9 dB(A) 1)
Дължина на всмукателния маркуч 3,5 м

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: прахосмукачка