Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Прахосмукачка за мокро и сухо STIHL SE 62

Производител: STIHL
Модел: SE 62
Код: 47840124400

Кратко описание


С електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 получавате компактен и универсален инструмент за професионално почистване в сервизи, услуги по почистване и промишленост. Тази прахосмукачка е способн... Прочети още...

349.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

С електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 получавате компактен и универсален инструмент за професионално почистване в сервизи, услуги по почистване и промишленост. Тази прахосмукачка е способна да събира прах, замърсявания и течности както на закрито, така и на открито. Функцията за обдухване прави възможно премахването на труднодостъпни замърсявания от пукнатини и ъгли. Можете да свържете всмукателната тръба към изходящата връзка за въздух, като използвате опцията за преоборудване. Удължителната тръба се свързва лесно чрез бърза връзка.

С включените стандартни комбинирани насадки за под, универсални засмукващи насадки или насадка за фуги на STIHL SE 62 сте оборудвани за широко приложение. Отпадъците се събират в 20-литров контейнер и преминават през филтъра за допълнително почистване.

За лесна поддръжка и запазване на високата мощност на засмукване, прахосмукачката е снабдена със серийно интегрирана комбинирана филтърна система, включваща хартиен филтърен елемент и текстилна филтърна торба. За почистване на филтъра, просто затворете смукателния отвор и натиснете бутона за почистване. Практичният държач за смукателната тръба позволява закрепване на цялото смукателно оборудване, включително насадките за под, директно към прахосмукачката STIHL SE 62.

Допълнителните аксесоари за прахосмукачката SE 62 разширяват нейните функции за различни приложения. Например, комплектът за МПС на STIHL е предназначен за почистване на различни повърхности в превозни средства.

Технически характеристики:

Вместимост на контейнера 20 л

Макс. подналягане 210 mbar
Мощност P(макс.) 1400 W
Тегло, окомплектована 7,5 кг
Ниво на звуково налягане 70,9 dB(A) 1)
Дължина на всмукателния маркуч 2,5 м
1)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: прахосмукачка