Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 128

Производител: STIHL
Модел: RE128
Код: 47670124521

Кратко описание


Висококачествена водоструйка с удобен и ергономичен дизайн, оборудвана с макара за маркуч, 9-метров нагнетателен маркуч със стоманена обшивка и практичен контактен съединител за бърза смяна на дюзите. Включени са роторна... Прочети още...

599.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Висококачествена водоструйка с удобен и ергономичен дизайн, оборудвана с макара за маркуч, 9-метров нагнетателен маркуч със стоманена обшивка и практичен контактен съединител за бърза смяна на дюзите. Включени са роторна дюза и дюза с плоска струя за различни нужди от почистване. Възможно е добавянето на почистващ препарат към водната струя от външен резервоар.

Водоструйката е снабдена с удобна алуминиева телескопична ръкохватка, поставка за съхранение на аксесоарите и вградени колела за по-голямо удобство. Сгъваемият преден капак и поставката за дюзи предлагат удобно и сигурно съхранение на аксесоарите, защитени от замърсяване. Въртящият се долен държач за мрежовия кабел осигурява лесно и бързо навиване на кабела. Алуминиевата ръкохватка за носене улеснява пренасянето на водоструйката.

Армираният със стомана нагнетателен маркуч е изключително здрав и подходящ за използване в тежки условия. Бързата връзка предотвратява увиването на нагнетателния маркуч, позволявайки му да се използва свободно. Вградената макара с маркуч осигурява удобство при съхранение и употреба.

За почистване на упорити замърсявания е възможно добавянето на почистващ препарат, като бутилката с препарата се поставя директно на накрайника. С включената дюза с регулируемо налягане можете да почиствате бързо и ефективно големи участъци. Поставката за съхранение на аксесоарите предлага практично място за съхранение на четката за пране, бутилката с почистващ препарат и нагнетателния маркуч.

Техническа характеристика:

Работно налягане bar: 10-135
Максимално налягане bar: 150
Минимален дебит л/ч: 420
Макс. дебит л/ч: 500
Макс. температура на подаваната вода °C: 60
Номинално напрежение V/Hz: 230/1-/50
Дължина на мрежовия кабел м: 5
Мощност кВт: 2.3
Ниво на звукова мощност dB(A): 82.6
Ниво на звуково налягане dB(A): 69.9
Ниво на вибрациите м/сек²: < 2.5
Тегло, окомплектована кг: 20
Дължина на нагнетателния маркуч м: 9

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка