Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL

Производител: STIHL
Модел: RE 100 PLUS CONTROL
Код: RE020114546

Кратко описание


Електрическата водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL е идеална за ефективно почистване на пространството около дома. Снабдена с функцията CONTROL, тази водоструйка предлага регулиране на налягането с едно натискане на бу... Прочети още...

429.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Електрическата водоструйка STIHL RE 100 PLUS CONTROL е идеална за ефективно почистване на пространството около дома. Снабдена с функцията CONTROL, тази водоструйка предлага регулиране на налягането с едно натискане на бутон и светодиоден (LED) индикатор, който е интегриран директно в пистолета за високо налягане. С връзка между предавателния блок и водоструйката, можете да настройвате желаното налягане директно от пистолета с един натиск на бутон. Избраното налягане се показва чрез (LED) светодиод. Това ви позволява да адаптирате максималното налягане от 150 bar според конкретната задача, като почистването на околния дом или градината, както и личния автомобил.

За гарантиране на ефективно почистване, водоструйката разполага със здрава помпа за високо налягане с алуминиева глава. Различните дюзи, включително дюза 3 в 1, позволяват на RE 100 PLUS CONTROL да почиства различни повърхности с ефективност. С роторната дюза, дюза с плоска струя и дюза за почистващ препарат, можете да изберете подходящата опция без допълнително монтиране и демонтаж на отделни дюзи. Допълнително, дюзата за почистващ препарат ви позволява да добавите препарат към водната струя, използвайки вградения резервоар за препарат от 500 мл.

Неусукващата се бърза връзка на пистолета за високо налягане предотвратява усукването на маркуча за високо налягане по време на работа. Вградената макара за маркуча с водач за маркуча предлага удобство при боравене и компактно съхранение на 7-метровия маркуч за високо налягане.

Паркинг позицията позволява удобно поставяне на устройството за пръскане на водоструйката по време на работа или след приключване на почистването. За удобно транспортиране до следващото място на употреба, STIHL RE 100 PLUS CONTROL е оборудвана с транспортна дръжка и интегрирани колела.

С допълнителните принадлежности за водоструйки, като комплекта за почистване на МПС, можете да адаптирате водоструйката STIHL RE 100 PLUS CONTROL за различни специфични задачи по почистване.

Технически характеристики:

Обороти (1/min): 20000 об/мин
Работно налягане; 110 bar
Тегло, готова за работа: 9 кг
Максимално налягане: 150 bar 1)
Минимален дебит: 350 л/ч
Макс. дебит: 450 л/ч
Макс. температура на подаваната вода: 40 °C
Консумация на мощност: 1,9 kW
Мощност: 2,1 kW
Ниво на звукова мощност: 89 dB(A) 2)
Номинално напрежение: 220-230 V
Честота (Hz): 50 Hz
Дължина на маркуча за високо налягане: 7 м

1)Макс. допустимо системно налягане
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка