Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 120 PLUS

Производител: STIHL
Модел: RE 120 PLUS
Код: 49500114550

Кратко описание


Електрическата водоструйка STIHL RE 120 PLUS е идеална за частни потребители, които желаят да почистват замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Снабдена с асинхронен двигател с дълъг живот и стабилна алуминиева ... Прочети още...

899.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Електрическата водоструйка STIHL RE 120 PLUS е идеална за частни потребители, които желаят да почистват замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Снабдена с асинхронен двигател с дълъг живот и стабилна алуминиева помпа за високо налягане, тя генерира максимално налягане от 160 bar. Дългият накрайник позволява удобно почистване в изправено положение. Благодарение на бързата връзка, 9-метровият маркуч за високо налягане може бързо да бъде свързан към пистолета за високо налягане и STIHL RE 120 PLUS. Удобният пистолет за високо налягане с мека ръкохватка предотвратява заплитането на маркуча по време на работа.

Водоструйката STIHL RE 120 PLUS е оборудвана с две дюзи, които са включени в серийната окомплектовка. Роторната дюза генерира мощна насочена струя, докато регулируемата дюза с плоска струя е подходяща за по-чувствителни повърхности. Дюзите на въртящия се накрайник могат бързо и лесно да бъдат сменяни. За упорити замърсявания може да се прикрепи включеният комплект за разпръскване на почистващи препарати, което позволява добавяне на почистващ препарат към водната струя.

Паркинг позицията се използва по време на работна пауза или в края на почистването, за да се постави устройството за високо налягане директно върху STIHL RE 120 PLUS. Дюзите и мрежовият кабел могат да бъдат съхранени в отварящо се странично отделение, което разполага с вградени държачи за дюзите и мрежовия кабел. Алуминиевата телескопична дръжка, допълнителната дръжка за транспортиране и вградените транспортни колела правят транспортирането на мобилната водоструйка STIHL RE 120 PLUS максимално удобно. Вградената макара за маркуча осигурява лесно боравене и компактно съхранение на маркуча за високо налягане.

С допълнителните принадлежности за водоструйки, предлагани като опция, можете да разширите възможностите на STIHL RE 120 PLUS и да се справите с различни задачи по почистването.

Технически характеристики:

Работно налягане: 125 bar
Дължина на маркуча за високо налягане DN6: 9 м
Тегло, готова за работа: 21,2 кг
Максимално налягане: 160 bar 1)
Минимален дебит: 400 л/ч
Макс. дебит: 480 л/ч
Макс. температура на подаваната вода: 40 °C
Мощност: 2,1 kW
Ниво на звуково налягане: 74 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност: 86 dB(A) 2)
Дължина на мрежовия кабел: 5 м
Номинално напрежение: 220-240 V
Честота (Hz): 50 Hz
Обороти (1/min): 2850 об/мин

1)Макс. допустимо системно налягане
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка