Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 150 PLUS

Производител: STIHL
Модел: RE 150 PLUS
Код: RE010114502

Кратко описание


Електрическата водоструйка STIHL RE 150 Plus е отличен избор за изискващи частни потребители, които търсят ефективност при почистване на различни повърхности около дома си, като например тераси. Също така, търговските по... Прочети още...

1,480.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Електрическата водоструйка STIHL RE 150 Plus е отличен избор за изискващи частни потребители, които търсят ефективност при почистване на различни повърхности около дома си, като например тераси. Също така, търговските потребители могат да я използват за удобно и ефективно почистване на подове в складове, машини или превозни средства. Максималното налягане от 180 бара се осигурява от алуминиевата помпа за високо налягане с месингова глава и бутало от неръждаема стомана. С подсилен със стомана маркуч за високо налягане с дължина от 12 метра, имате голям обхват на действие при почистването. Бързата връзка позволява лесно свързване на маркуча към STIHL RE 150 PLUS, а удобният пистолет за високо налягане с мека ръкохватка и неусукваща се бърза връзка предотвратяват усукването на маркуча по време на работа.

Със STIHL RE 150 PLUS можете да използвате две стандартни дюзи. Роторната дюза генерира мощна насочена струя, която е идеална за премахване на упорити замърсявания от неполитивни повърхности. За по-чувствителни повърхности е подходяща регулируемата дюза с плоска струя. Системата за дозиране на почистващи препарати позволява добавяне на почистващ агент към водната струя за постигане на по-добри резултати. С регулатора за налягане и обем на STIHL RE 150 PLUS можете да регулирате работното налягане и обема на водата в зависимост от задачата за почистване. Вграденият манометър винаги ви дава възможност да контролирате зададеното налягане.

Телескопичната дръжка, дръжката за транспортиране и вградените транспортни колела улесняват преноса на STIHL RE 150 PLUS от едно място на друго. Макарата за маркуча и водачът за маркуча позволяват лесно маневриране и съхранение на маркуча за високо налягане. Вграденото отделение за съхранение предлага практично място за прибиране на дюзите, а кабелните куки улесняват съхранението на захранващия кабел. С допълнителните принадлежности, като например накрайник за почистване на двор STIHL RA 110, можете да използвате STIHL RE 150 PLUS за широк спектър от почиствателни задачи.

Технически характеристики:

Работно налягане: 140 bar
Максимално налягане: 180 bar 1)
Минимален дебит: 540 л/ч
Макс. дебит: 612 л/ч
Макс. температура на подаваната вода: 60 °C
Дължина на маркуча за високо налягане: 12 м
Тегло: 31 кг
Мощност: 2,9 kW
Ниво на звуково налягане: 71 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност: 85 dB(A) 2)
Ниво на вибрации, ляво/дясно: 2,4/1,6 м/сек² 3)
Дължина на мрежовия кабел: 5 м
Номинално напрежение: 230 V
Честота (Hz): 50 Hz
Обороти (1/min): 2850 об/мин

1)Макс. допустимо системно налягане
2)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
3)K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка