Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 163 PLUS

Производител: STIHL
Модел: RE 163 PLUS
Код: 47690124503

Кратко описание


Водоструйката е оборудвана с вградена макара с маркуч и плосък маркуч с касетка, които значително улесняват работата. Износоустойчивите бутала с керамично покритие, заедно с месинговата глава на помпата, гарантират дълъг... Прочети още...

1,394.00 лв

  • Наличност: ИЗЧЕРПАН


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Водоструйката е оборудвана с вградена макара с маркуч и плосък маркуч с касетка, които значително улесняват работата. Износоустойчивите бутала с керамично покритие, заедно с месинговата глава на помпата, гарантират дълъг експлоатационен живот и здравина на помпата.

Вградената под предния капак на уреда поставка за дюзи предлага удобно съхранение на роторната дюза и дюзата с плоска струя, като ги предпазва от замърсяване. Въртящият се долен държач за мрежовия кабел позволява бързо и лесно поемане на мрежовия кабел от уреда, без необходимост от развиване.

Поставката за накрайниците осигурява удобно съхранение на накрайниците и принадлежностите, като ги държи лесно достъпни. Алуминиевата телескопична ръкохватка предлага удобство при транспортиране и съхранение, като може да бъде лесно прибрана.

Плоският текстилен маркуч с дължина 12 метра осигурява снабдяване на водоструйката с вода и може да бъде съхранен компактно в приложената касетка. Вградената макара с маркуч предоставя практично съхранение на маркуча.

Роторната дюза осигурява концентрирана почистваща сила с висока мощност на единица повърхност чрез бързо завихряне на точковата струя. Неусукващата се бърза връзка предотвратява увиване на нагнетателния маркуч, осигурявайки непрекъсната работа.

Резервоарът за почистващия препарат на задната страна на водоструйката е интегриран компактно в корпуса. Той може лесно да бъде отворен за зареждане с почистващ препарат или свален изцяло от уреда за почистване.

С вградените колела маневрирането с водоструйката в тесни пространства и на големи разстояния е лесно и безпроблемно. Алуминиевата ръкохватка за носене улеснява пренасянето на водоструйката, а армираният със стомана нагнетателен маркуч е идеален за тежки условия на работа.

Манометърът и регулаторът на работното налягане и дебита предоставят възможност за регулиране на работното налягане и дебита, което не само е практично, но и помага за опазване на околната среда.

Включената дюза с плоска струя с регулируемо налягане позволява бързо и ефективно почистване на големи участъци. Дозиращата система за почистващия препарат дава възможност за добавяне на почистващ препарат към водната струя, както от вграден, така и от външен резервоар.

Технически характеристики:


Работно налягане bar: 10-150
Максимално налягане bar: 160
Минимален дебит л/ч: 570
Макс. дебит л/ч: 650
Макс. температура на подаваната вода °C: 60
Номинално напрежение V/Hz: 230/1-/50
Дължина на мрежовия кабел м: 5
Мощност кВт: 3.3
Ниво на звукова мощност dB(A): 91.4
Ниво на звуково налягане dB(A): 78.3
Ниво на вибрациите м/сек²: < 2.5
Тегло, окомплектована кг: 27.6
Дължина на нагнетателния маркуч м: 12
Прозрачен резервоар за почистващ препарат, свалящ л: 2.0

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка