Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 130 PLUS

Производител: STIHL
Модел: RE 130 PLUS
Код: 49500124560

Кратко описание


Мощна водоструйка с изключително комфортно оборудване за удобно и ефективно почистване. Снабдена е с алуминиева глава на помпата и безчетков асинхронен двигател за по-дълъг живот и по-голяма издръжливост. Интегрираните к... Прочети още...

999.00 лв

  • Наличност: В наличност


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Мощна водоструйка с изключително комфортно оборудване за удобно и ефективно почистване. Снабдена е с алуминиева глава на помпата и безчетков асинхронен двигател за по-дълъг живот и по-голяма издръжливост. Интегрираните колела правят маневрирането лесно, а комплектът за дозирано разпръскване на почистващи препарати добавя възможност за по-ефективно почистване.

Включени са и различни дюзи за различни нужди от почистване, като роторна дюза и регулируема дюза с плоска струя, които предлагат възможност за настройка на налягането. Неусукващата се бърза връзка на пистолета и на уреда предотвратява усукването на маркуча и осигурява гладко и непрекъснато работно време.

Водоструйката разполага с паркинг позиция за удобно поставяне на устройството за пръскане по време на почивка. Здравият 9-метров маркуч за високо налягане със стоманена обшивка осигурява голям диапазон на работа и дълъг живот.

Макарата с маркуч предоставя удобство при съхранение и употреба, а подсилената ръкохватка за носене от алуминий прави пренасянето на водоструйката лесно и удобно.

Изключително дългото устройство за пръскане с гумирана ръкохватка осигурява комфорт при работа, а алуминиевата телескопична ръкохватка позволява лесно прибиране за съхранение.

Допълнително, вграденото странично отделение с вградени държачи за дюзи и мрежовия кабел осигурява практично съхранение на аксесоарите и кабела.

Технически характеристики:


Работно налягане bar: 135
Максимално налягане bar 1); 150
Минимален дебит л/ч: 420
Макс. дебит л/ч: 500
Макс. температура на подаваната вода °C: 40
Тегло, готова за работа кг: 21.2
Консумация на мощност kW: 2.3
Ниво на звукова мощност dB(A) 2): 86
Дължина на мрежовия кабел м: 5
Номинално напрежение V: 230
Дължина на нагнетателния маркуч м: 9
1) Макс. допустимо системно налягане
2) K-стойност съгл. Директива 2006/42/EО = 2.0 dB(A)

Серийно оборудване

Роторна дюза

Високоефективна роторна дюза за почистване на упорити замърсявания от нечувствителни повърхности. Посредством ротационно движение се съчетава ефективното почистване на концентрирана точкова струя с високата мощност на единица повърхност.

Интегрирани колела

Благодарение на интегрираните колела водоструйката може да се тегли удобно. Изключително големите колела подобряват качването по стълби и придвижването по неравен терен.

Дюза с плоска струя с регулируемо налягане

Дюза с плоска струя с регулируемо налягане за бързо и ефективно почистване на различни повърхности.

Практично отделение

Позиционираното отстрани отделение предоставя възможност за практично и добре защитено съхранение на дюзите и на мрежовия кабел.

Ръкохватка с гумирана част

Ръкохватка с гумирана част за изключително комфортна работа.

Макара с маркуч

Като модификация „PLUS“ RE 130 PLUS разполага с макара с маркуч, за много лесно и практично съхранение на маркуча за високо налягане. Чрез водача за кабел (помощно средство за навиване и развиване) навиването и развиването му се улеснява и дори може да се прави с една ръка.

Куки за мрежовия кабел

С помощта на двете куки за кабел той може да се навива без усилие и да се съхранява компактно и сигурно на уреда. Благодарение на въртящата се оранжева кука целият кабел се сваля наведнъж като отпада досадното му развиване.

Дозиращ комплект за разпръскване на препарати

За почистване на упорити замърсявания с помощта на включения в окомплектовката комплект за разпръскване можете към водната струя да добавите почистващ препарат. За целта комплектът за разпръскване просто се монтира на накрайника.

Алуминиева телескопична ръкохватка

Висококачествената и изтегляща се телескопична ръкохватка от задната страна на уреда осигурява комфортно транспортиране и компактно съхранение на водоструйките STIHL.

Асинхронен двигател

Здравият асинхронен двигател без четки предлага висока мощност и дълъг експлоатационен живот.

Помпа за високо налягане от алуминий

Висококачествена, здрава помпа за високо налягане от алуминий с дълъг живот.

Не усукваща се бърза връзка

Не усукващата се бърза връзка улеснява монтажа на водоструйката и предотвратява досадното усукване на маркуча за високо налягане по време на работа, като така той може да се използва в пълната си дължина.

Въртящ се накрайник

Чрез въртящия се накрайник струята под високо налягане може да се напасва идеално към съответната работна ситуация.

Паркинг позиция

При почивки по време на работа, но и при продължително съхранение монтираното устройство за пръскане може да се постави на уреда. Допълнително всички уреди разполагат с отделение за съхранение на пистолета за високо налягане.

Ръкохватка за носене

Водоструйката разполага и с ръкохватка за носене от долната страна на уреда.

Маркуч за високо налягане със стоманена обшивка

Подсиленият със стоманена обшивка маркуч за високо налягане е много здрав и подходящ за употреба и при изключително тежки условия на работа.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка