Понеделник - Петък от 8:00 до 18:00 Събота: от 8:00 до 12:00

Водоструйка STIHL RE 98

Производител: STIHL
Модел: RE 98
Код: 47750124500

Кратко описание


Вашият избор за водоструйка за домашна употреба е лека и практична, със замислен ергономичен дизайн. Тя разполага с поставка за съхранение на аксесоарите и вградени колела, които я правят лесна за маневриране и премества... Прочети още...

359.00 лв

  • Наличност: В НАЛИЧНОСТ


Уникредит

Уникредит

Купи на изплащане

Вашият избор за водоструйка за домашна употреба е лека и практична, със замислен ергономичен дизайн. Тя разполага с поставка за съхранение на аксесоарите и вградени колела, които я правят лесна за маневриране и преместване.

Със своя практичен контактен съединител за бърза смяна на дюзите, вие можете бързо и лесно да променяте аксесоарите според нуждите на работата. В комплекта са включени роторна дюза и дюза с плоска струя, които осигуряват разнообразни възможности за почистване.

Роторната дюза е изключително ефективна, като бързо завихря мощна точкова струя, която осигурява концентрирана почистваща сила. Също така, имате възможността да прибавяте почистващ препарат към водната струя за по-голяма ефективност при почистването на упорити замърсявания.

Неусукващият се съединител предотвратява усукването на маркучите, осигурявайки пълно използване на тяхната дължина. Новата бърза връзка осигурява лесно монтиране на маркуча или удължителя му.

С включената в комплекта дюза с плоска струя с регулируемо налягане можете бързо и ефективно да почиствате големи повърхности. Поставката за съхранение на аксесоарите осигурява удобно съхранение на четката за пране, бутилката с почистващ препарат и нагнетателния маркуч

Технически характеристики:

Работно налягане bar: 10-110

Максимално налягане bar: 120
Минимален дебит л/ч: 380
Макс. дебит л/ч: 440
Макс. температура на подаваната вода °C: 40
Номинално напрежение V/Hz: 230/1-/50
Дължина на мрежовия кабел м: 5
Мощност кВт: 1.7
Ниво на звукова мощност dB(A): 82.9
Ниво на звуково налягане dB(A): 70.1
Ниво на вибрациите м/сек²: < 2.5
Тегло, окомплектована кг: 16.2
Дължина на нагнетателния маркуч м: 6

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Свързани продукти

Тагове: водоструйка, електрическа водоструйка