WILTEC

 

WilTec Wildanger Technik GmbH е една от най-големите компании за поръчки по пощата – през интернет (така известният Dropshipping) от немско говорящите страни.
От началото на януари 2001 г. компанията WilTec Wildanger Technik GmbH е снабдила милиони клиенти в по целия свят.
Сред тях има много известни глобални играчи като Solaris Bus & Coach SA, Infineon Technologies AG, Siemens AG, Lidl, Thyssen Krupp AG, Audi AG, BMW Group, Volkswagen AG, Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG, Truma Gerätetechnik GmbH & Co KG, Deutsche Bahn AG, Daimler AG и др.

Бизнес партньорите Bernd Wildanger (1977) и Frank Wildanger (1979) са събирали ценен опит в областта на компютрите и мрежата от 1988 г. насам и през 1997 г. правят първия си опит в търговията на дребно в интернет, като изпълнение и уеб дизайн.
Първоначално първата им компания е специализирана в предлагането на LED продукти, като търгува с единични цветни светодиоди, а по-късно с все по-широка гама от продукти. Разнообразието от стоки непрекъснато се е разширявало с различни продукти, за да може компанията да излезе на повече пазари. Това обезпечава производството и съществуването на компанията и засилва нейния растеж.

Поради силни партньорства с производители и клиентски ориентирано мислене, WilTec Technik GmbH бързо се превръща в един от най-големите доставчици и заема водеща позиция на пазара, като в момента е сред най-популярните магазини за технически продукти.

Покажи:
Ред:
Двигател за мотофреза, мотокултиватор  Wiltec 177F-B конус
Четиритактов, бензинов двигател с висящи клапани и въздушно охлаждане, един цилиндър 25° наклон. ..
860.00 лв
Двигател за мотофреза, мотокултиватор  Wiltec 6.5
Четиритактов бензинов двигател Wiltec – 6.5 конски сили с въздушно охлаждане за мотофрези и мотокулт..
360.00 лв