WOLF GARTEN

 

Всичко започва с незначителни изобретения, които излагат компанията WOLF-Garten на картата. Едно от първите постижения е мотиката - инструмент, създаден да направи земеделската работата по-лесна. Gregor Wolf създава компанията през 1927 г. в Германия, в завод за производство на метали, която баща му August Wolf  основава заедно със синовете си Gregor и Oto през 1922 г. Идеята му се заражда на път от работа за вкъщи, като наблюдавал работещите местни фермери.


Тази първоначална иновация е последвана от много други. През 1953 г., десет години след основаването на компанията WOLF Geräte GmbH е първата компания в Европа предлагаща косачки за трева с въртящи се ножове. През 1958 г. WOLF представя първата електрическа косачка на европейския пазар,предшестваща производството на най-безшумната в света бензинова косачка през 1975 г.

През годините компанията е разработила ясен и отличителен профил в "зелената зона". Известната компания WOLF Geräte GmbH става WOLF-Garten - утвърдена компания, известна с качеството на продуктите, разнообразието от продукти за градинарството, с опит в областта и екологично съзнание. Фокусирането на изследователските си дейности в свои собствени изследователски институти е също толкова важно за техния растеж и развитие на нови пазарни сегменти.

Иновативната система multi-star® гарантира най-високо качество, за повече от 30 години и уверено осигурява 10 годишна гаранция за всички свързани с тях продукти. Разработването на иновативни продукти за торене и сеитба, както и голямата гама косачки  за косене на трева и мулчиране е основната дейност на компанията. WOLF-Garten първа предоставя хибридна косачка с нова патентована система на батерии, както и е една от първите компании предлагащи широка гама от универсални трактори за косене на трева на европейския пазар. Ръчни всесезонни инструменти и специални устройства за използване през зимата дооформят многообразния диапазон на WOLF-Garten.

WOLF-Garten насърчава съвместимите с околната среда технологии в условията на постоянно изменение на климата. Програмата Blue Power, която включва повечето групи продукти, включително нов вид екологично съвместими тороразпръскващи  ясно показват ангажимента на WOLF-Garten. Компанията притежава множество награди за качество, постигнала е отлични резултати и е достоен партньор както на начинаещи, така и на професионални градинари в цяла Европа.

Покажи:
Ред:
Дробилка за клони електрическа обезшумена SDL 2800 EVO
Дробилката е оборудвана с механизми за сигурност: бутон за защита на двигателя, бутон за нулев ..
665.00 лв
Снегорин моторен Wolf Garten Expert 5370, eл. стартер
Малък и маневрен снегорин. Подходящ за пресен сняг и по-малки площи. Производител Wolf Garten - Герм..
1280.00 лв
Аератор електрически Campus 1000 W
Аераторите премахват от моравата неприятните сплъстявания на тревата. След премахване на мъха и плес..
228.00 лв
Електрически тример Campus 350 RT
Лек и същевременно здрав и надежден електрически тример произведен в Германия. Подходящ за поддържан..
72.00 лв
Снегорин Ambition SF 76 E Wolf Garten
6 предни и 2 задни предавки улесняват значително работата с тази снежна фреза. С височина на почиств..
3100.00 лв
Снегорин моторен Ambition SF 53 Wolf Garten
Леки, компактни и мощни снегорини, подходящи за почистване на сняг в двора и около къщата на сух и м..
690.00 лв
Снегорин моторен Ambition SF66ТE Wolf Garten Разпродажба
Снегорините на WOLF-Garten могат да се справят със снега независимо от неговия вид, а високопроизвод..
3380.00 лв